Ny pandakompis

Hej!

Jag fick en beställning för ett tag sen på en panda. Beställaren ville att den skulle se ut på ett speciellt sätt, så skissblocket fick åka fram. Som vanligt har jag virkat i garnet Flox och den här gången har jag använt säkerhetsögon och sytt fast detaljer av filt. Såhär blev resultatet:

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>