Ny pandakompis

Hej!

Jag fick en beställning för ett tag sen på en panda. Beställaren ville att den skulle se ut på ett speciellt sätt, så skissblocket fick åka fram. Som vanligt har jag virkat i garnet Flox och den här gången har jag använt säkerhetsögon och sytt fast detaljer av filt. Såhär blev resultatet:

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.