Buddha

God eftermiddag!

Idag tänker jag prova något jag inte gjort innan, jag fick idén från Pinterest (såklart… hemska ställe!). Där finns en video om hur man kan överföra foton från vanligt utskriftspapper till trä. Jag håller på att testa mig fram lite nu innan jag ska ge mig på det stora projektet – mer än så säger jag inte just nu utan hoppas på att allt kommer att bli bra på den fronten så att jag stolt kan visa upp resultatet om ett par dagar eller så.

Vad jag däremot tänker visa idag är en liten krabat som blev klar igårkväll. En vän frågade mest på skämt om jag kunde virka Buddha, och ett par dagar senare frågade hon mig helt seriöst om jag kunde tänka mig att göra det. Jag är inte den som tackar nej till en pysselutmaning, även om just den här utmaningen har gett mig en hel del huvudvärk under arbetets gång, så jag sa såklart ja och satte igång att arbeta. Det svåraste var nog att få till svepningen och öronen, men jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Min tanke och förhoppning är att han ska sitta någonstans och sprida lugn och glädje till sin omgivning.

Visst blev han söt?

Ha en fortsatt mysig dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.