Det där med garnstumpar, alltså.

God förmiddag!

För den som inte redan förstått det kan jag tala om att det virkas en del i det här hushållet. En hel del, faktiskt. Och när man virkar blir det garnstumpar, som gärna hamnar lite överallt. Både min sambo och jag tröttnade ganska ordentligt på alla garnstumpar som var precis överallt i lägenheten, trots att jag var duktig på att lägga dem i en specifik hög på bordet framför soffan. Det kan ju kanske vara så att de där pälsklädda jamarna som delar lägenheten med oss kan ha en tass med i spelet… För ett tag sen köpte jag mig en fåtölj att sitta i när jag virkar och då föddes också idén om någon slags förvaring för garnstumparna. Efter lite virkande och trixande blev det såhär! (På det bortre armstödet syns överkastet jag håller på att virka till sonens säng… Evighetsprojekt.)

Enkelt och kul projekt, och hittills fungerar det alldeles utmärkt. Garnstumparna hamnar där de ska och bordet (och golvet…) är garnfritt!

Ha en fortsatt fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Det där med garnstumpar, alltså.

  1. Emma says:

    Smart och fint, men vad säger Simba & Filidutt om att det inte ligger garnstumpar åtkomligt?
    Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>