Det där med garnstumpar, alltså.

God förmiddag!

För den som inte redan förstått det kan jag tala om att det virkas en del i det här hushållet. En hel del, faktiskt. Och när man virkar blir det garnstumpar, som gärna hamnar lite överallt. Både min sambo och jag tröttnade ganska ordentligt på alla garnstumpar som var precis överallt i lägenheten, trots att jag var duktig på att lägga dem i en specifik hög på bordet framför soffan. Det kan ju kanske vara så att de där pälsklädda jamarna som delar lägenheten med oss kan ha en tass med i spelet… För ett tag sen köpte jag mig en fåtölj att sitta i när jag virkar och då föddes också idén om någon slags förvaring för garnstumparna. Efter lite virkande och trixande blev det såhär! (På det bortre armstödet syns överkastet jag håller på att virka till sonens säng… Evighetsprojekt.)

Enkelt och kul projekt, och hittills fungerar det alldeles utmärkt. Garnstumparna hamnar där de ska och bordet (och golvet…) är garnfritt!

Ha en fortsatt fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Det där med garnstumpar, alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.