Om Hantverkskollektivet

Tanken med Hantverkskollektivet är att det så småningom ska växa till sig och bli en samlingsplats för ett flertal skribenter som genom sin sida ska kunna skriva om just sitt hantverk och inspirera andra intresserade.

Idén kläcktes ursprungligen av min bror Patrik som då köpte domännamnet, men projektet hamnade sedan på hyllan tills jag kom fram till att jag ville bryta mig loss från min gamla blogg. Än så länge är vi bara två som bloggar för Hantverkskollektivet, men förhoppningsvis blir vi alltså fler i framtiden.

Jag hoppas att ni tycker Hantverkskollektivet verkar lika spännande som jag tycker!

3 Responses to Om Hantverkskollektivet

 1. Hej!
  Vilka får vara med i kollektivet? Jag tycker det är en underbar idé och du gör fina saker. Så hittade jag även till Madeleines vikingasida. Jag är jätteintresserad av vikingatiden. Det här ska bli kul att följa.
  Hälsningar
  Anette

  • Johanna Karlsson says:

   Hej!
   Vad roligt att du tycker om det vi gör! Än så länge är ju projektet väldigt litet, Madde som driver vikingasidan är min brors sambo, så det har ju hållits inom familjen hittills, men vi hoppas ju på att fler ska bli intresserade av att ha en hantverkskollektivet-blogg, gärna med olika sorters hantverk. Det som vi alla kommer att ha gemensamt är ju glädjen till vårt hantverk och viljan att inspirera andra. Jag blir själv väldigt inspirerad av vad andra hittar på, tittar dagligen runt på olika bloggar och jag blir alltid så glad när jag ser skaparglädjen hos olika människor. Att skapa är ju terapi för själen! Är du intresserad eller vet nu någon som är det? Maila mig i så fall på johanna@hantverkskollektivet.se, så ska vi se om vi kan ordna ihop något! =)

 2. Noomi Persson says:

  Hej!
  Jag håller på med att virka virknålsetuiet som Johanna la ut på nätet, men jag förstår mej inte på beskrivningen riktigt.
  Jag ska börja på varv 13, men jag förstår inte. Vilka flikar ska virkas ihop????

  Hjälp mej snarast, för jag vill gärna göra den klar!!!

  Mvh Noomi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>