Färgglad filt till Minna

Hej!

Tänkte slå på stort och klå mitt tidigare filtrekord. Ja, okej, jag erkänner, det var inte särskilt svårt med tanke på att Mikkos filt tog mig över ett år att göra. Den här tog bara ett par månader eller så, men till mitt försvar ska jag också nämna att Mikkos filt både är större och hade fler beståndsdelar 😉
Den här gången satsade jag på en något enklare variant med ellipser. Mönstret fick jag tag på i den härliga gruppen ”Online virkcafé” på Facebook, sen avslutade jag alltihop med först ett varv med fasta maskor och sen ett par varv stolpar. Helnöjd med resultatet!

Ellipsfilt

Idag postade jag iväg en ny leverans till Rusthållarens Gårdsbutik, så nu har jag bara lite småsaker att ta itu med innan jag kan fortsätta med mitt efterlängtade bokarbete. Det har varit några stycken som undrat över en del av mina mönster, framför allt apan och grodan. De kommer båda vara med i boken, så med lite tålamod ska ni kunna virka grodor och apor och en massa annat smått och gott så småningom. Är du nyfiken på boken och vill ha information fortast möjligt? Skicka ett mail till johanna@hantverkskollektivet.se och skriv att du vill sätta upp dig på maillistan så ordnar jag det!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Färgglad filt till Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *