Sugen på att lära dig virka amigurumi?

Hej!

Idag har jag ordnat lite inför kursen som jag ska hålla i till hösten. Bland annat har jag gjort i ordning den här:

Kursverksamhet

Jag har skrivit ut några ex som jag ska sätta upp lite här och var här i krokarna. Det här är något jag funderat och filat på ganska länge, så jag hoppas på stort gensvar och nya, härliga bekantskaper!

Hoppas ni har en härlig vecka framför er!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.