Hjärtekatter på väg!

Hej!

Nu var det ett tag sen sist igen. Idag tänkte jag visa gänget som ska åka iväg mot Göteborg i dagarna. Det är hjärtekatterna Rasmus, Ronny och Ruben och deras syskondjurskompisar Wera, Wilgot och Wincent som ska ut och resa. Har du inte hört om Hjärtekatten tidigare? Då är det på tiden! Kika in på deras hemsida och läs mer om du vill.

Hjärtekatter & syskonmucklor

Där finns dessutom beskrivning på Hjärtekatten. Mönstret till mucklorna är jag stolt upphovsman till, det kan du ta del av under fliken ”Gratis mönster”.

I övrigt just nu: Jag jobbar vidare på boken. De två sista testvirkarmönstren blev klara sent igårkväll och ska skickas iväg för granskning till mina fantastiska testvirkare. Sedan är det ”bara” genomgång, fotografering, redigering och layout kvar… Hjälp! Vad har jag gett mig in på egentligen?! Jag hoppas verkligen att det blir bra det här, för oj vad jag längtar efter att få boken färdig! Det är många som efterfrågat mina mönster på bland annat grodan och flygplanet – lugn, bara lugn! Det kommer! Om du är en av de som gärna skulle vilja virka någon av mina figurer, skicka ett mail till mig på johanna@hantverkskollektivet och fråga om det ska vara med i boken, då kan du också sätta upp dig på en intresselista och få information om vad som händer direkt i din inkorg!

Det är mycket spännande på gång nu, hoppas att du vill följa med mig in i mina kommande äventyr!

Många kramar & mycket kärlek!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Hjärtekatter på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.