Tatuering och torgvantar

Höstliga hälsningar från ett blött Skåne!

Ja, här har det regnat på ordentligt idag. Tänk, vilken tur att jag just blivit klar med mina nya fina torgvantar, då! (En tidsangivelse helt i anda med min bloggförmåga – de blev färdiga i förra veckan men tanken har inte slagit mig förrän nu att jag kanske skulle skriva lite om dem också). Särskilt nu när cykeln och jag är ute och umgås en del på väg till och från tåget.

Det var någon som påstod att jag bara ville visa upp dem för att få visa min nya (och första!) tatuering. Jag är SÅ nöjd! Jag har velat göra den i nästan åtta år för att hedra min bror som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt i november 2006. I torsdags var det  äntligen dags och jag är så otroligt glad att jag gjorde slag i saken och fick den fixad! Enda nackdelen är att jag känner att det kan vara ett begynnande missbruk – nästa tatuering (som i och för sig funnits i tankarna i snart 20 år) är redan diskuterad med tatueraren…

Så, tillbaka till torgvantarna. Jag virkade dem i garnet Tilda från Svarta Fåret och med en virknål på 3,5 mm. Mönstret hittade jag hos fina Wynona (som också driver ett projekt om att virka rosa filtar till förmån för rosa bandet, läs gärna mer om det här). Fina och enkla att göra med fin passform!

Torgvantar

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Tatuering och torgvantar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.