ÄNTLIGEN!

Åh, det är något fullkomligt fantastiskt över att bli färdig med ett stort projekt. Jag har lagt ett par år, mycket tid, mycket funderingar och mycket arbete (och säkerligen många svordomar…) på min bok, och nu är den äntligen, äntligen färdig! Jag väntar på att få den levererad nu, den borde komma i nästa vecka.

Virkade vänner

Det är en märklig känsla som omfamnar mig nu. Lycka, snudd på eufori, men också en tomhetskänsla. Det är nog tur att livet rullar på i 210 och att jag inte har så mycket tid att känna efter ordentligt!

Boken kommer att kosta 135 kr exkl frakt (om man köper den direkt av mig/genom min webbutik) och den kommer att kunna köpas direkt av mig eller genom min webbutik. Den kommer även att finnas på vulkanmedia.se, cdon.com, bokus och adlibris. Med lite tur kanske biblioteket kan tänka sig att ta in den om det finns intresse.

Om du har några frågor eller skulle vilja förhandsboka för att få så snabb leverans som möjligt kan du maila mig på johanna@hantverkskollektivet.se.

Trevlig helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.