Sveriges sämsta bloggare?

Japp, det skulle nog vara jag. Men, ärligt talat. Det händer så väldigt mycket i livet just nu! Familjen och skolan har haft högsta prioritet de senaste åren, och boken så klart. Den blev klar i december förra året och om du skulle vilja köpa dig ett exemplar kan du antingen göra det genom att maila mig på johanna@hantverkskollektivet, genom min webbutik http://johannaspyssel.tictail.com/, genom förlaget på https://www.vulkanmedia.se/butik/bocker/virkade-vanner-av-johanna-karlsson/ eller genom till exempel cdon.com, adlibris eller liknande.

Tack för titten, jag hoppas att vi hörs snart!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.