Något att växa i

Kepsar är ju bra saker. Inte för mig då, alltså, eftersom jag ser ut som jag vet inte vad när jag fått på mig keps. Men för Mikko. Han passar bra i keps. Jag virkade ju en mössa med skärm åt honom i vintras i det underbara garnet Molly, men strax efter att den blivit klar stod våren för dörren och det var bara att inse att mössan helt enkelt var för varm för pojkstackarn. Så råkade jag hitta garnet nova från Järbo garn och, hoppsan, några nystan fick visst följa med hem. Tanken var från början att jag skulle hitta en ersättare till mitt favoritgarn – Flox från Marks & Kattens – för att slippa åka till väla varje gång jag behövde garn men, nej, så blev det visst inte den här gången heller. Hur som helst så trixade jag ihop en liten mössa som hux flux blev en keps… Eller åtmintsone något liknande. Men så är det ju det där med storlekar… Allting jag gör blir liksom alldeles för litet eller alldeles för stort. Har ni några bra tips på hur man lyckas med det där?

Just den här blev för stor, men det gör ju inte så mycket. Pojken växer ju trots allt som en tok.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.