Nytt utseende & utlottning!

Hej på dig!

Oj, vad jag är imponerad av mig själv nu. Jag har aldrig sysslat med hemsidor och layouter, så därför kändes projekt uppfräschning av blogg mig en aning övermäktig. Därför är jag lite extra stolt när jag nu kan presentera bloggens nya utseende! Jag har kämpat, trixat, fixat, donat och haft mig hela dagen för att få ihop det och nu är jag äntligen nöjd. Hoppas att ni också tycker om det!

För att fira uppfräschningen tänkte jag ha en liten utlottning. Såhär går det till: För varje punkt du kan bocka av på följande lista får du 1 lott. Ju fler lotter, desto större chans att vinna! Utlottningen pågår till den 29/2.

  • Kommentera det här inlägget, glöm inte att ange namn och e-mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vinna
  • Tipsa dina nära & kära om utlottningen, till exempel på din blogg om du är bloggare, facebook eller på andra ställen genom att länka till mig. Du får gärna använda bilden nedanför om du vill!

Lycka till & ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning. Bookmark the permalink.

38 Responses to Nytt utseende & utlottning!

  1. Pingback: Det här med magisk ring, alltså. | Johannas pyssel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.