Lagervirkning

Hej!

Idag tog jag mig äntligen i kragen och fotograferade lite. Jag tokvirkar inför kommande marknader, det är mycket att göra men det är så roligt! Det kommer med andra ord inte hända så mycket på epla just nu. När marknaden närmar sig kommer jag att ta bort allt därifrån förutom alla mönster, och sen lägger jag upp lite igen efter marknaden. Är det något där du vill ha så är det bäst att du passar på, med andra ord!

Den här randige krabaten blev jag klar med för ett bra tag sen nu. En glad rackare är det! I bakgrunden syns vårt nya köksbord och stolar – Oskar lyckades vinna ett presentkort på Mio när vi var på genrepet för melodifestivalen och så fort vi fått hem kortet så åkte vi in och köpte oss ett nytt köksbord och fyra nya stolar. Det blev så fint! Såna överraskningar tackar man inte nej till…:)

Ha en riktigt fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.