Nytt gratismönster!

Hej!

Äntligen fredag, helgen är som alltid efterlängtad. Just den här helgen ska vi fira Oskar som fyller år i början på nästa vecka, så imorgon ska vi försöka baka och ha oss här.

Nu har jag suttit och knåpat ihop lite nya mönster som jag tänkte dela med mig av. Det är tre mönster i ett, så att säga. Äpple, päron och banan. Mums! Hoppas ni tycker det verkar kul. Ni som inte virkar själva men ändå vill ha lite virkade frukter – jag kommer att lägga upp lite på epla så småningom, fram tills dess går det bra att beställa via mailen. Mönstret finns under fliken ”Gratis mönster”.

Ha en skön helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.