Miniuggla

Godkväll!

Jag håller fortfarande på och kämpar med överkastet till Mikkos säng mellan beställningarna och mönsterskapandet, men emellanåt måste jag varva ner med nåt mindre projekt. Vad är då bättre än en pytteliten uggla? Jag passade på att sy fast en liten nyckelring i den, har några såna liggande i en låda och man behöver ju rensa i lådorna emellanåt. Tänkte bjuda på mönstret, ni hittar det under fliken ”Gratis mönster”. Jag har en känsla av att det kommer att bli fler ugglor i det här hushållet…

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Miniuggla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.